hits

Ny seng og bleie slutt!

No, no nærmer det seg jaggu påske og det er ikke bare lamming som står i kalenderen men og bleie slutt for mellomste pjokken!!

Og det skal bli såå digg å kun ha ett bleiebarn.. så skal prøve på samme syksess som i fjor.. enest minuset er at vi blir rimelig låst hjemme, men så e det lamming å så passer i grunn perfekt.. Når han er sluttet helt skal han få seg «storgutt» seng.

Jeg er veldig fan av gjenbruk og bruker mye finn og grupper på facebook .. så med en liten runde med sandpapir og noen malings strøk så er det jo nesten som nytt.. Han fikk bestemme farge selv så det ble blå..

Så falt jeg helt for denne nydelige fargen her ..

Havblå..

Gutten ble og storfornøyd, så fint med en ekstra «gulerot» når han skal slutte..

Og siden det ble en del blå maling igjen... da blir nok soverommet vårt og litt blått.. <3

#bleieslutt #blå #jotun #gjenbruk #gammelseng #maling #oppussing #kos #motivasjon #småbarnsliv #påske #mamma #guttemamma #3gutter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

29, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv