Vakre Norge <3

Kan ikke akuratt si vi var sånn veldig heldig med dette været i sommer og det gjelder jo desverre når vi var på den lille ferien vår og.

Vi hadde noen dager i ryfylket på hytten til svigers og på besøk hos onkelen til mannen som driver en gård der. Det var jo og en våt fornøyelse og turen opp ble storebror dårlig og spydde i bilen (jippi!) vi var heldigvis bare 3 min unna hytten så det var jo rimelig flaks.. Det ble mest inne vær men mannen fikk no en tur til fjells med onkelen i hvertfall..

Etter noen dager der så måtte vi videre for hytten skulle leies ut, så da gikk turen inn til vakre Rosendal og møte litt slekt og fikk bo i det idylliske huset som var min oldemor sitt.. 3 våte dager ble det og..

Mens gutta sov enne dag og kjære Elna passet de. Fikk vi oss en omvisning inni Baroniet.. og det kan virkelig anbefales på det sterkeste.. Det er virkelig helt utrolig hvor godt de har klart og bevare og holde dette lille store slottet og ikke minst den vidunderlige hagen og området rundet.. Vi fikk til og med sett min tipptipp oldefar som hang på avtegnet med kullstift tegning på veggen..

Senere når vi hadde en runde i hagen med kidza traff vi selvsagt på noe sau og selvsagt måtte jo mannen spørre om en omvisning i det nye sauefjøset til Baroniet, mens vi utforsket hagen og de mange blomstene.

På kvelden hadde mannen seg en fjelltur på Malmangernuten.. skulle bare ønske jeg og hadde klart det, håper på en dag jeg og kan være med..

Vi viste ikke hvor vi skulle videre så vi så på værmeldingen og bestemte oss for Stavanger .. vi fant ett leilighets hotell på forus.. Det var helt topp!

Vi fant og ut at det var Gladmat festivalen den helgen så det var jo midt i blinken, så to dager så koste vi oss i byen og spiste god mat og så oss rundt i byen i det nydelige været som heldigvis kom..

1 uke på tur var deilig å komme seg vekk litt.. ikke så langt men langt nok.. Tross masse regn så hadde vi regntøy og godt humør, noe mer trengs ikke..

#ferie #ferieinorge #Rosendal #hardanger #slekt #besøk #baroniet #vedunderlig #nydelig #Stavanger #gladmat #hustoft #familie #malmangernuten #hytten #gladebarn #fjelltur #visitnorway

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

28, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits