For en helg🌞

For ett fantastisk vær vi har og har hatt no så på lørdag måtte vi teste ut strand livet litt... Vi er jo så heldige å ha noen nydelige strender som slynger seg kilometervis langs kysten her..

Mens pappsen og storebror bodde uti vannet og syns det var helt topp, syns lillebror eg eg det var litt kaldt ennå , men kom meg ut til knærne..

Så lillebror satt og lagde sandslott på beina mine👌 helt perfekt..

Søndag ble til en flytte dyr dag.. Vi skulle bare gå tur og hilse på damene men så ble det til at de og fikk seg en spaser tur i varmen..

Det er så fint når man har så tamme og snille dyr som bare spaserer og nærmest finner veien selv.. Det er litt mer fart på sauene så de fikk eg ikke tatt bilder av en gang for de og måtte ha seg litt mer å ete på..

#nydelig #helg #gårdsliv #ku #bondegård #sau #snille #småbarnsliv #tur #sttrand #bade #mamma #badenymfer #flyttedyr #nyebeiter #tamme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

28, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits