Fram og tilbake!!!

No har det vært sååå mye tull og fram og tilbake med Nav, jobben og legen.. Men no kan det se ut til at alt er ok og eg skal prøve meg i noe jobb til høsten gjennom NAV så det kan jo bli topp, eg må bare høre litt rundt om en plass og kunne jobbe og jeg fikk meg en time på noe kongsgård fysiologisk, som viste seg og være ganske så skuffende, det viste seg å bare være noe øvelser som man liksom ikke var noe nytt og ingen ting mere egentlig..

Men eg viste jo sånn sett ikke hva det var før eg reiste der men man kunne jo tenke det var noe mere.. men det kan jo bli spennende å høre hva han legen egentlig skrev til min lege..Det er så kjedelig å egentlig begynne helt på nytt med denne karusellen med ting hos legen og forskjellige plasser..

Det er en stor forskjell etter å ha bodd hele tiden i Bergen og være vandt il å ha de forskjellige avd og plassene i samme by, mens no her på sørlandet er det ikke bare en liten kjøretur men det blir en hel dagstur bare for å ta noen rønken bilder....

Så no blir det jo spennende å se hva som skjer neste, no skulle eg forsette på behandling som eg har gjort og prøve med på noe varmebasseng trening ..

#helse #hvaskjer #skuffet #kroppenmin #lei #sliten #forvirret #smerte #ikkegøy #leger #sørlandet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

28, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits