Dramatisk Natt!

No er det kommet en del små søte lam.. og de vokser fort og antallet kopplam det stiger.. Etter mannen har hatt en dramatisk natt med en sau som måtte avlives , men dyrlegen klarte å redde alle 3 lammene... og en sau som måtte ha keisersnitt som hadde 3 lam. og oppå alt dette sturet var det 3 andre sauer som fant ut at de og ville føde.. Så konklusjon var en stk sliten og trøtt mann i dag og helt sikkert en sliten dyrlege..

Men no med alle disse kopplammene den melke automaten helt gull hvert.. De hopper rundt og underholder i hvertfall ungene.. Men no tror eg vi snart er nåd halvparten av de lammene som er ventet..

#sau #lamming #lamming2016 #keisersnitt #dramatisk #dyrlege #kopplam #trøttmann #gårdsliv #bonde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

27, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits