Genial maskin!!!

I går kom de å montere denne geniale sakene, nede i sauefjøset... Det er en automatisk "morsmelk" maskin.. så no slipper vi å gi kopplammen med flaske og kopplammene kan gå å drikke så mye de vil ha og når de selv ønsker det.. Det eneste man må gjøre er å helle oppi en sekk med pulver når det er tomt og kjøre en rens på den innimellom.. For den doserer selv oppi pulver og vann og blander opp og så kan man koble til opptil 8 smokker til den..

Man kan jo bare tenke seg til hvor mye arbeid det hadde blitt og gi alle med flaske hvis det blir en 50 kopplam, da hadde man ikke kunnet gjort noe annet enn å stå å gi melk og blande opp selv..

No har vi 2 kanskje 3 kopplam, og de er jo bare så søte under sin egen varme lampe...

#lam #reklame #fjøssystemer #lamming2016 #søtesmå #genial #maskin #morsmelkblander #varmelampe #kopplam

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

27, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits