Hva er da rett ???

Man kan jo begynne å lure av og til.. 

En dag er det er ikke bra at barn kan få lov å bevege seg litt på fly og at barn bråker for masse på fly, mens neste dag er det ikke bra og lov til å kjefte på barn.. Da kan man jo begynne å lure litt på alle disse rådene fra diverse leger, psykologer.. Hva er da rett ?? 

 

Men en ting er no sikkert det er umulig å få barn til å sitte helt urørlig og stille på ett fly i utallige timer,Da må man jo dope de ned med sove piller og det er jo ikke akuratt ett tema en gang.. .Ja selvsagt er eg jo enig med at barna bør kunne ha "inne Stemme " og ikke rope og hyle og spenne i stolsetene framme.. men at de ja oppefører seg normalt for et barn.. Så de som ikke takler litt liv rundt seg på ett fly, bør kanskje vurdere å ta seg en sovepille eller leie seg ett privat fly eller rett og slett bare bli hjemme... Og det er med denne kjeftingen vi ikke skal gjøre, det er no greit at man ikke står å skriker på barna , men hvordan skal man da få barna på for eksempel på fly til å ikke spenne i sete foran seg.. jo man må jo endre tonefall og kroppsspråk.. 

Det er ikke lett dette med oppdragelse og i hvertfall ikke viss man skal prøve å høre på alle disse ekspertene som mener sååå masse om alt.. Bare det vis man tar for seg helsesøstre, det er jo ikke sånn at alle helsesøstre mener og sier det samme om alt. vis du går til 4 forskjellige helsesøstre er det nesten grantert og få 4 forskjellige meninger og oppfordringer.. 

 

Nei det enkleste spør du meg er å gjøre det beste du kan, stole på seg selv og gjerne ta alle disse "ekspert" rådene med en klype salt.. For DU er jo den beste foreldre til ditt barn og du kjenner de/det best av alle.. 

DU ER BEST!! 

#rettoggalt #oppdrgelse #hvaerrett #mamma #mammablogg #deterikkelett #fly #kjefte #stolpådegselv #blogg #duerbest #enklypesalt #kaos 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

27, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits