Endelig Bergen!!

Noen dager i Bergen var utrolig deilig, selv om det bare var fint vær en dag og lillebror fikk feber så var det fint å komme "hjem" etter over ett år uten å sette beina der.. Vi var så heldig å få låne leiligheten til min beste venn siden han var på sjøen..

Turen opp på 6-7 timer gikk utrolig bra.. Med den nye dvd spilleren til ungene var genial og så hjelper det alltid på å ha fergene som en liten pause.. Men når vi kom fram hadde de så mye innesperret energi at vi måtte bare komme oss til nærmeste leke plass, som heldigvis bare var 1 min unna.. :) helt topp!

Men jeg måtte innom min kjære tante som no er svært dårlig og full av kreft. Helt utrolig var den jævla sykdommen kan gjøre med folk bare på ett år å gå fra seg selv til noe helt ugjenskjennelig.. Det er rett og slett helt utrolig.. Man må jo nesten bare håpe å tro at de snart kan finne noe middel mot det drite snart som kan fungere..

#bergen #tur #påsken #utpåtur #ferge #endelig #lengesiden #dvd #besøk #leke #familietid #småbarnsliv #sykebesøk

2 kommentarer

Thea Linni

26.03.2016 kl.11:42

Åh så søt han er ! nydelig!:D

Gardsmamma

26.03.2016 kl.13:35

Thea Linni: Takk skjønne ??

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

27, Farsund

Jeg er no blitt to barns mamma til to nydelige gutter <3 storebror på 1 1/12 og lillebror på 3 mnd og er samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon og holder på med utviding til 200 ulldotter i tillegg.. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging og strikking som svigermor lærte meg når jeg gikk gravid med storebror...

Kategorier

Arkiv

hits