Barnehage Gutt

Da var dagen her og jeg har fått en barnehage gutt.. Hvor ble tiden av?

Men jagu var det ikke en som så ut til å stor kose seg, ny plass, nye leker og nye folk. Han viste ikke hva han skulle gjøre først eller hva han skulle leke med først, og som vanlig brydde seg ikke om hvor moren var :-P Det ble bare en kort dag i dag med 2 timer ca.. så i kom hjem til å kunne sove hjemme.. Men i morgen skal han ligger der, så får vi se hvordan det går... jeg tror det er ikke no problem for han, men sikkert litt være for meg.. 

Det skal bli så rart å ikke ha han her helle tiden, å  gå glipp av så masse. Men igjen så har han så godt av å kunne få leke å kose seg med andre barn.. Det er en koselig liten barnehage uten for mange barn og heldigvis bare en avdeling, der alle barn i alle aldre er sammen.. Noe jeg syns er helt topp.
#storebror #barnehagegutt #barnehagestart #rart #vemodig #mamma #mammablogg #blogg #guttemamma  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gardsmamma

Gardsmamma

27, Farsund

Nybakt mamma til min deiligste lille sønn og samboer med verdens beste man. Vi bor på en liten skjønn gård på sørlandet og driver med melke produksjon. Mellom bleie skift, flaske koking og utallige klesvask. Har jeg en lidenskap for mat laging, interiør/oppussing og ikke minst strikking som jeg nettopp lærte meg når jeg gikk gravid.

Kategorier

Arkiv

hits